Για εποχικές προσφορές & εκπτώσεις
  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   at  

  (+30) 697 33 52 824

  or

 EMAIL US

Καλώς Ήρθατε στη Giant Rentals

GIANT RENTALS από το 1996

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας δώσει την ελευθερία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας.

Στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας, κατορθώνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την απόλυτη εξυπηρέτηση και την ποιότητα, ώστε να απολαμβάνουμε πλήρως την ελευθερία αυτή.

Ο στόλος μας αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών αυτοκινήτων κατάλληλων για όλες τις προτιμήσεις και τους προϋπολογισμούς.

Από την ευελιξία ενός μικρού αυτοκινήτου έως την πολυτέλεια ενός πεντάθυρου οχήματος, ή την απόλαυση της οδήγησης ενός ανοιχτού αυτοκινήτου, υπάρχουν όλα διαθέσιμα για μίσθωση.

Πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες έχουν ήδη επωφεληθεί από την την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο εγγύς μέλλον.

Τα οχήματα που προσφέρουμε

Giant Rentals Αλυκανάς - Αμούδι Ζάκυνθος

Αυτοκίνητα

άμεση κράτηση στις καλύτερες τιμές

Μηχανάκια

Κινηθείτε ευκολά στη Ζάκυνθο

Τετράτροχα

Κατάλληλο για 2 άτομα

Ποδήλατα

Για όλη την οικογένεια & νέους

 


Αλυκανάς

Επισκεφθείτε τα γραφεία μας που βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο του γνωστού τουριστικού θέρετρου Αλυκανάς και κλείστε το όχημα της επιλογής σας για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το όμορφο νησί της Ζακύνθου!

Οδηγική Ασφάλεια

Στη Giant rentals η ενοικίαση αυτοκινήτων είναι εύκολη, προσφέροντας προνομιακές χρεώσεις, χωρίς απολύτως κανένα κρυφό κόστος. Όλες οι τιμές μας περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα και όλους τους τοπικούς φόρους, ενισχύοντας την απόλαυση της οδήγησης κατά τις διακοπές.